Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

19 Grote Markt
2000 Antwerpen
België

+32 3 288 53 88

Intensity Perfumes

Big pink blossom.jpg

Be Intensity

Intensity in uw boetiek of instituut

 

Bij Intensity vinden we het heerlijk om onze klanten in de watten te leggen en ze een parfum te laten kiezen waar ze lang plezier van hebben. Het is dan ook steeds fijn om je nieuwe en trouwe klanten extra te kunnen verleiden en verwennen met een apart product.

Speciaal voor boetieks en instituten, waar je vaak gezellige hoekjes hebt, werd een display ontwikkeld die perfect kan passen in elk interieur en u kiest dan ook zelf welk display billboard het mooiste past in uw zaak. Bovendien selecteert u zelf ook volledig vrij welke parfums u wel of niet wenst op te nemen in uw collectie. De instapmodule en bijbestellingen zijn heel flexibel en u kan perfect starten met een kleine stock.

Doosjes en tasjes om te koesteren

De Intensity parfums geuren niet alleen heerlijk, maar doen je ook dromen. Daarom heeft elk parfum ook een passend kaartje waarop het unieke verhaal en de ingrediënten op staan vermeld. Een extra leuke verrassing voor uw klanten!

Display met bloesem billboard

Display met bloesem billboard

Voor meer inlichtingen omtrent stock, marges, collectie,…. kan u contact opnemen met het hoofdhuis, Intensity Antwerpen:

  • myriam@parfumeur.be - 0032/3.288.53.88 - 0032/495.40.22.33

Be Intensity 3.jpg