Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

19 Grote Markt
2000 Antwerpen
België

+32 3 288 53 88

Intensity Perfumes

Grote groentak 2220 op 1000 mm.jpg

De parfums

Van fris en bloemig tot hout en kruidig, ontdek onze collecties.

 

De parfums

Het Intensity team is steeds op zoek naar een uitdaging en werd hierdoor specialist in het lanceren van aparte en intrigerende parfums. Intensity heeft dan ook een enorm uitgebreide collectie met zeer fascinerende parfums en verrast regelmatig met het lanceren van een nieuw exemplaar dat zelden ‘binnen de lijntjes’ kleurt.

Mos small.jpg

Inspiratie

Eerst reis je rond de wereld, sta je perplex van de mooie landschappen, ontmoet je prachtige mensen, ben je verrast door diverse kleurrijke culturen en ben je doordrongen van de lokale geur,..... je ademt het in tot het binnenste van je ziel en dan voel je die drang, die drang om de geur te vangen en te delen….. en dan lanceer je weer een parfum. Telkens weer en opnieuw een prachtig moment…...

Heerlijk om onze inspiratie te kunnen botvieren in de diverse stijlen van groene, fruitige, frisse, zwoele, bloemige en hout parfums.  Ontdek ook de fascinerende en intrigerende 100 % collectie.

 

Green & Spicy

Sweet & Fruity

Fresh & Fizzy

Sensual & Seductive

Soft & Flowery

Wood & Power

100 % Intensity