Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

19 Grote Markt
2000 Antwerpen
België

+32 3 288 53 88

Intensity Perfumes

5fl Orchidee.jpg

Our story

Er zijn enkele mensen die Intensity een ziel hebben geschonken en mee de geschiedenis en toekomst schrijven van Intensity:

Myriam Nussbaum en Ivo Jacobs lanceerden in 2005 hun parfumwinkel op de Grote Markt te Antwerpen, steeds op zoek naar bijzondere parfums.

Ivo Jacobs & Myriam Nussbaum

Ivo Jacobs & Myriam Nussbaum

Tijdens hun decenniumlange carrière in de parfumsector ontdekten Myriam Nussbaum en Ivo Jacobs dat er in de parfum industrie een aanzienlijk gebrek was aan fijne, pure parfums. Daarom besloten ze een alternatief aan te bieden voor de in massa geproduceerde parfums van commercieel getinte modehuizen. Op die manier werd Intensity in het leven geroepen.

De oorsprong van Intensity ligt eigenlijk in Gent, bij de hoogbejaarde parfumeur Hugo Collumbien, toen al 92 jaar. Het koppel kreeg de vraag of zij geïnteresseerd waren in de overname  van het Gentse productiehuis. Voor hun parfum boetiek hadden Ivo en Myriam jarenlang volgzaam parfums in Frankrijk ingekocht. Echter, door de ervaring van Dhr. Collumbien ontdekten ze de knepen van het vak en konden ze met kennis van zaken onderhandelen met de grootste parfum laboratoria in Frankrijk en als dusdanig eisen stellen om op die manier de meest aparte parfums te kunnen lanceren.

In die mate dat zelfs voor deze gereputeerde Franse laboratoria er absolute meesterwerkjes het licht hebben gezien in opdracht voor Intensity.

Intensity is zonder twijfel een chef d’oeuvre en een enorm gedreven project waarvoor Ivo en Myriam quasi 15 jaar lang al hun liefde, kennis en ervaring inzetten.

Dit met als topprioriteit in alle vrijheid de parfumeurs te laten freewheelen en zonder gebonden te zijn aan verstikkende regeltjes de mooiste parels tevoorschijn te toveren.