Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

19 Grote Markt
2000 Antwerpen
België

+32 3 288 53 88

Intensity Perfumes

Flower Banner 1 Roze small.jpg

Het merk

About us

Over Intensity

Parfums met een aparte stijl

Parfum is een van de krachtigste manieren om jezelf uit te drukken. Parfum roept herinneringen en emoties op, beïnvloedt de manier waarop anderen je zien en kan er zelfs voor zorgen dat mensen verliefd worden op elkaar. Stralen met het ideale parfum is daarom een doel op zich.  Intensity wil je daar graag in begeleiden. 

Je droom en verlangen worden realiteit!

Bloesem1 small.jpg

De drijfveer voor het lanceren van Intensity staat bol van de passie en de hunkerende behoefte naar ‘la belle parfumerie’.
Elke parfum formule verdient de volle aandacht voor een royale dosis natuurlijke ingrediënten en de magie van de moleculaire mystiek.
Een speelse knipoog en een ludieke twist zorgen voor de vrolijke en fantasierijke noot voor elk van de Intensity creaties.

Buiten de lijntjes kleuren en af en toe een ‘moment de folie’, heerlijke eigenschappen van de parfumeur achter de Intensity composities.

We nodigen u uit om ze te komen ontdekken in één van de Intensity stores, een aantal lieflijke creaties maar ook heel wat verrassende exemplaren.

Intensity0004.jpg