Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

19 Grote Markt
2000 Antwerpen
België

+32 3 288 53 88

Intensity Perfumes

2017395_T0A9958.jpg

Intensity labo

De parfums van Intensity worden gefabriceerd door parfum laboratoria gelegen in het zuiden van Frankrijk, Grasse, het hart van de parfum industrie.  Uitsluitend de productie huizen met kennis en specialisatie in de fijne grondstoffen voor de parfumindustrie komen in aanmerking.  Zij respecteren in hun laboratorium zeer nauwgezet en consciëntieus de formules van de parfumeur en worden de “ Tempeliers van de Parfumwereld” genoemd, omdat zij de geheimen bewaren van heel wat beroemde parfums.

1020874688_4eb2c4f393_z.jpg

Eén van deze huizen speelt een zekere notoire rol en behoort tot de grootste bedrijven die bloemen destilleren van de stad Grasse.

Het huis is vooral gekend in zijn rol als groothandelaar en is gespecialiseerd in de verwerking van Néroli en Petit-grain, twee essences die gedestilleerd zijn in hoofdzaak uit Oranjebloesem.  Dit labo vervaardigt ook oliën en geparfumeerde zalven uit jasmijn, roos, lavendel en oranjebloesem. Néroli is trouwens een product met een heel hoge verkoopsprijs en wordt initieel geleverd aan een strikt gelimiteerd aantal grote ondernemingen binnen Frankrijk.

Eenmaal de formule van het parfum ontworpen is, mag het een aantal maanden rijpen in het parfum atelier van Intensity, in een klein pittoresk dorpje van Zuid-België.

GM_Konrad_Cwikbc438fb1c0fef08d8d32bbc29b631e2a.jpg